Blundstone LEATHERWAX WITH BEESWAX / nvt

€ 9,95
Nvt
Stel een vraag
Blundstone werd opgericht in Tasmanië in 1870 en ondanks dat het al een tijd geleden is, is het bedrijf nog steeds Tasmaans. Een hecht familiebedrijf kun je dus wel stellen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Hobart, Tasmanië. In de loop der jaren zijn de Blundstone boots geëvolueerd in stijl, ontwerp, technologie en is de kwaliteit nooit verandert. De chelsea boots hebben het bekende robuuste uiterlijk met twee elastieken aan de zijkant. De schoen is te herkennen aan de “pull tags” aan de voor- en achterkant van de schoen. Dit is een hulpmiddel om de schoen mee aan te trekken, maar ook een kenmerk van Blundstone.
Door de behandeling van de Blundstone shoe polish worden je schoenen weer waterafstotend. Bij de aankoop van een paar Blundstone hoef je de schoenen zeker niet te behandelen met shoe polish, want de heren en dames schoenen zijn bij de productie waterafstotend gemaakt. Echter zul je de schoenen wel zelf moeten onderhouden en het leer soepel houden. Het is belangrijk dat het leer soepel blijft. Behandel je de schoenen niet dan kan het leer gaan scheuren. Houdt dus zelf de status van je leren schoenen in de gaten en behandel ze met de shoe polish wanneer je ziet dat ze voeding nodig hebben. Alleen bij gladde leersoorten kun je shoe polish gebruiken. U kunt de shoe polish ook gebruiken voor nubuck. Houd er wel rekening mee dat de kleur donkerder kan uitvallen. Niet gebruiken bij suede modellen.
Merk
Leveranciercode
LEATHERWAX WITH BEESWAX
Lev. kleur
nvt
Categorie
Diversen overige accessoires
Bestelcode
389900014 - nos
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.