Shop op afspraak

Yes! We mogen je weer welkom heten in onze winkels :-)

Wil je shoppen op afspraak?

1 Bellen; het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen tijdens de openingstijden en we plannen samen een afspraak in, tel: 024-3226373 of 0642113909.

2. Whatsapp; uiteraard kun je ons ook bereiken via whatsapp. Stuur een whatsapp bericht met daarin enkele opties qua data en we bellen je dan asap terug om een afspraak in te plannen. 

3. Mailen; stuur een email met daarin enkele opties qua data en we bellen / mailen je dan asap terug om een afspraak in te plannen. 

4. Stuur een DM via Instagram of Facebook. 

5. Loop even gezellig langs de zaak en we plannen samen een afspraak in onder het genot van een kopje koffie :-)


Enkele aandachtspunten om rekening mee te houden:

  • We werken met slots van 1 uur. Denk je langer dan 1 uur nodig te hebben; géén probleem. Dan vragen we je om 2 reserveringen te maken achter elkaar.  Denk je korter gebruik te maken dan 1 uur, dan kun je gewoon 1 uur reserveren en lekker rustig aan doen :-)
  • Wil je in beide winkels winkelen? Dit kan natuurlijk, alleen vragen we je dan om 2 reserveringen te maken, liefst na elkaar en niet te gelijktijdig.
  • Respecteer de begin en eind tijd van je reservering aangezien we meerdere afspraken op een dag plannen.
  • Het is wenselijk om alleen op je afspraak te komen. Wil je toch iemand meenemen, neem dan eerst even contact op en dan kijken we naar de mogelijkheden. Indien er al een reservering van 1 klant op dit tijdsslot is is dit logischerwijs niet mogelijk. 
  • Heb je een voorkeur voor één van onze kledingadviseuse? Wie werkt welke dag? Neem svp telefonisch contact op :-)
  • We houden ons aan de opgestelde richtlijnen van de overheid mbt de maatregelen omtrent COVID-19
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.