Kameleon Studio

Ziekerstraat 85 / 87
6511 LG Nijmegen

Telefoon: 024 204 9585
Email: info@kameleonnijmegen.nl

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 13:00 - 17:00 *

Medio september 2018 hebben we een tweede winkel geopend, genaamd Kameleon STUDIO. Bij de STUDIO ligt het accent op een ingetogen, elegante en tijdloze collectie. Luxe, zonder glamour en met veel kwaliteits stoffen en finesse. Merken als A.P.C., Humanoid, Rue Blanche, Closed, Hope en niet te vergeten Monique van Heist en Filippa K garanderen kwaliteit en exclusiviteit. De STUDIO bevindt zich recht tegenover Kameleon op de Ziekerstraat 85 / 87, zodat klanten makkelijk en zonder enige moeite het verkennen van de unieke collecties kunnen continueren.

De STUDIO valt op door de prachtige authentieke gevel uit 1870. Het interieur is geïnspireerd op Parijse en Antwerpse boetieks maar zeker ook met een twist van clean Scandinavisch design. Centraal in de winkel is er een gezellige ruimte ingericht waar we heerlijke koffie serveren en waar bijvoorbeeld de mannelijke wederhelft op zijn gemak kan plaats nemen. Achterin de winkel bevindt zich een permanente fotostudio en/of expositie ruimte. Hier maken we veelal de foto’s voor het online lookbook en bieden we een lokale kunstenaar de mogelijkheid om te exposeren. Vandaar de keuze voor de naam STUDIO.

Medio mei 2022 hebben we een uitbreiding van Kameleon Studio geopend. Een ruim en lichtovergoten pand, met een interieur uit verschillende soorten hout, rvs, organische vormen, strak wit gestucte muren en een kleine knipoog naar het huidige Studio concept.

Deze extra vierkante meters betekent ook meer plek voor mooie, duurzame kleding. Ons merkenpakket is dan ook uitgebreid met merken als Rohe, A Kind of Guise, Act, Can Pep Rey en You Must Create. Daarnaast vind je een strakke jeanswand van Closed en een schoenencorner aan de voorzijde van de winkel. Direct boven de winkel ligt bovendien nog een toffe ruimte die we verhuren aan stylistes en die ruimte biedt voor private schopping.* we zijn de eerste en laatste zondag van de maand geopend

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.