Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling of heb je een verkeerde maat besteld, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Je dient het retourformulier mee te sturen met de retourzending. Het retourformulier ontvang je in je e-mail naast je factuur. Daarnaast zit er een retourformulier in je pakketje. Op het formulier dien je aan te geven welk artikel je wilt retourneren. Het retourneren van artikelen is voor eigen rekening. 

Retourvoorwaarden:

  • De artikelen moeten per omgaande, maar uiterlijk binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres, aan Kameleon geretourneerd zijn.
  • Artikelen moeten in originele verpakking retour gezonden worden
  • Het artikel moet in onbeschadigde staat retour gestuurd worden
  • De aangehechte labels en het prijskaartje van KAMELEON  moeten intact zijn
  • Het artikel is in ongedragen, ongewassen en ongebruikte staat
  • Alle schoenen dienen gepast te worden op ondergrond met vloerbekleding totdat je zeker bent van je aankoop. Schoenen dienen geretourneerd te worden in de originele doos en in de originele verzenddoos.
  • Tassen en accessoires dienen geretourneerd te worden inclusief de eventuele bijgesloten kaartjes, dustbag en overige extra bijgeleverde items
  • Zwemkleding dient altijd gepast te worden over eigen ondergoed
  • Ondergoed kan niet gepast worden aangezien het alleen in de originele verpakking retour gestuurd mag worden

Let op: Geretourneerde items die niet voldoen aan de retourvoorwaarden mogen geweigerd worden door KAMELEON en worden teruggestuurd naar de klant. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant. Bewaar te allen tijden het verzendbewijs van de retourzending tot de retourbevestiging van Kameleon is ontvangen. Mocht de retourzending zoek raken, dan heeft Kameleon een bewijs van verzending nodig. 

Je kunt je retour verzenden naar het volgende adres:

Kameleon
T.a.v Webshop retouren
Ziekerstraat 132
6511LK Nijmegen


Terugbetaling:
Het aankoopbedrag (exclusief evt betaalde verzendkosten) wordt binnen 10 werkdagen na ontbinding teruggestort op je rekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. In het geval van een beschadigd of verkeerd geleverd product vergoed KAMELEON de verzendkosten achteraf. 

KAMELEON is niet verantwoordelijk voor de verzending van de geretourneerde producten en de kosten hiervan.
In het geval van het retourneren van een deel van je bestelling worden de verzendkosten niet vergoed.

Omruilen:
Als je een product wilt ruilen voor een andere maat of kleur, kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop. Het aankoopbedrag van het geretourneerde product wordt binnen 10 werkdagen teruggestort op je rekening. In verband met ons voorraadsysteem is dit de veiligste en snelste manier om het gewenste product te ontvangen.

Retourneren/ruilen in de winkel:
Het is mogelijk om je webshop bestelling in één van onze winkels kosteloos te retourneren. Voor het retourneren in één van onze winkels gelden dezelfde retourvoorwaarden. Daarnaast dienen de te retourneren artikelen in een winkel geretourneerd te worden zoals je ze hebt ontvangen, inclusief verzendverpakking, factuur en retourformulier. In de winkel wordt er geen geld teruggeven op een webshopbestelling. Het is uiteraard mogelijk om het gewenste product in de juiste maat/kleur aan te schaffen in de winkel.Returns:

We offer a 14-day return policy to return one or more items you have received, starting from the day you receive your order. Please attach the returnform that can be found in your account on www.kameleonnijmegen.nl and enclose it with your return shipment to us. All items returned must be unworn, unused, in the same condition as when received, and must have all tags, including original packaging materials.

You can send all returns to:

Kameleon
T.a.v webshop retouren
Ziekerstraat 132
6511LK Nijmegen

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.