€ 29,95
Nvt
Stel een vraag
Human-oid, letterlijk: zoals een mens. Dit Arnhemse label, opgericht door Sandra Harmsen en Hans Boelens, staat met beide benen op de grond, is expressief en creatief, maar bovenal functioneel en tijdloos. Humanoid gebruikt alleen de meest rijke materialen, zoals fijn wol, katoen en suède, die elke collectie een gevoel van vrijheid geven. Items waarin je je goed voelt, in gewassen kleuren die oneindig gecombineerd kunnen worden. Aards, vrouwelijk en comfortabel; dat is Humanoid.
BEAMER vind je al jaren in de collectie van Humanoid, steeds in een andere, verrassende variant. En dat is niet voor niets: deze riem is nog altijd een van onze favorieten! BEAMER is gemakkelijk te combineren met zowel jurken, jumpsuits als broeken: binnen een handomdraai creëer je een compleet andere look. De lengte van de riem is 170 cm
Merk
Leveranciercode
BEAMER
Lev. kleur
VIOLET
Categorie
Riemen
Kleur
Paars
Bestelcode
330000001 - 202

Ook in andere kleuren

Kleur Paars
Kleur Groen
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.