- 50%
€ 5,00€ 10,00
Nvt
Stel een vraag
Human-oid, letterlijk: zoals een mens. Dit Arnhemse label, opgericht door Sandra Harmsen en Hans Boelens, staat met beide benen op de grond, is expressief en creatief, maar bovenal functioneel en tijdloos. Humanoid gebruikt alleen de meest rijke materialen, zoals fijn wol, katoen en su├Ęde, die elke collectie een gevoel van vrijheid geven. Items waarin je je goed voelt, in gewassen kleuren die oneindig gecombineerd kunnen worden. Aards, vrouwelijk en comfortabel; dat is Humanoid.
DIT ARITKEL KAN NIET GERUILD WORDEN! Deze mooie mondkapjes zijn met veel zorg en aandacht ontworpen in Humanoids atelier in Arnhem. De mondkapjes moeten gestrikt worden om goed te bevestigen en hebben geen elastiek. Dit artikel mag alleen ongeopend en in originele verpakking geretourneerd worden i.v.m. de hygiene restricties.
Merk
Leveranciercode
MASKS
Lev. kleur
CORAL STRIPE
Categorie
Diversen overige accessoires
Kleur
Rood dessin
Bestelcode
389900006 - 204
Materiaal
100% cotton

Ook in andere kleuren

Kleur Zwart
Kleur Rood dessin
Kleur Zwart dessin
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.