Het individu centraal

Twee unieke boetieks in het bruisende centrum van Nijmegen!

Kameleon vertegenwoordigt twee hoogwaardige en unieke damesmode boetieks in het bruisende centrum van Nijmegen, Kameleon (Ziekerstraat 132) en Kameleon STUDIO (Ziekerstraat 85 / 87). Beide winkels hebben het Kameleon-DNA en staan garant voor unieke collecties, duurzame merken, oprecht advies en de gastvrijheid van het familie bedrijf. De inspirerende winkels vullen elkaar goed aan qua diversiteit in de collecties en hierdoor zullen veel klanten in één of beide zaken goed kunnen slagen. De collecties zijn zeker verschillend maar kunnen ook als additioneel beschouwd worden.

Onze klantenkring bestaat uit de stoere en nuchtere modebewuste volwassen vrouw met een uitgesproken ‘jeugdige elan’. Onze klanten, ‘lid van de Kameleon-family’, nemen op hun beurt weer vrienden, kennissen en ook dochters mee. Bij Kameleon gaat het om een goed en eerlijk advies, waarvoor we graag de tijd nemen. Bij ons is de klant geen nummer, maar een individu met een eigen smaak en stijl: niet de mode maar het individu staat centraal. Onze verkoopsters hebben vooral een adviserende rol. Daarom spreken we liever van adviseurs. We proberen een gezellige en ontspannen sfeer te creëren. De creatieve interieurs van de winkels dragen hieraan bij. Of zoals Cécile Narinx in de Volkskrant over de ‘winkeldames’ schreef: ‘Vriendelijk en enthousiast. Halen met een grote glimlach extra maten van achter en vertellen uitgebreid over de zaken.’

Kameleon Nijmegen

Ziekerstraat 132
6511 LK, Nijmegen
Nederland
info@kameleonnijmegen.nl

MEER

Kameleon Studio

Ziekerstraat 85 / 87
6511 LG, Nijmegen
Nederland
info@kameleonnijmegen.nl

MEER
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.